vineri, 19 iunie 2009

Casa Cala'n Porter








Cala'n Porter este un orasel situat in sudul insulei, la 12 km de Mahon si 6 km de aeroport.Plaja din Cala'n Porter este una dintre cele mai cunoascute, cu nisip fin si apa de culoarea turcoazului.
Aici veti gasi magazine, supermarket-uri, restaurante si baruri, birouri Rent a Car, iar de pe plaja se pot inchiria barci si sezlonguri.

Aici se afla renumita discoteca Cova d'en Xoroi, o discoteca aflata intr-o stanca cu niste vederi impresionante.Daca va place viata de noapte aici in fiecare joi se face o petrecere cu spuma, iar vinerea si sambata atmosfera este intretinuta de Dj's veniti din Ibiza.Iar daca nu va place viata de noapte puteti vizita discoteca si ziua.De aici puteti vedea apusul de soare pe un fond de muzica chill-out si cu un cocktail langa voi.

Casa Toni

Casa este construita anul trecut si are 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, salon, 2 terase, piscina privata, loc pentru gratar.Este modern mobilata, ideala pentru un grup de prieteni sau familii cu copii.Este situata intr-o zona linistita aproape de plaja si de centrul orasului.
Maximul de persoane: 6

Pretul pe zi (pe casa):
4-13 iunie:160 €/zi
7-15 august 190 € /zi
25 – 30 august 190 €/ zi
1-31 septembrie 150 €/ zi
1-31 octombrie 120 €/ zi .

Pentru orice informatie: conex.menorca@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu